Κτήμα δεξιώσεων
Villa Vista

Για Χίλιες & μια Νύχτες

ΕΙΣΟΔΟΣ

Video

Με στόχο την πληρέστερη οργάνωση της εκδήλωσης ή της γαμήλιας δεξίωσής σας, το εξειδικευμένο προσωπικό του κτήματος “Villa Vista”, σας προτείνει τον κατάλληλο χώρο οργανώνοντας άψογα κάθε είδους εκδήλωση, με πλήρη διακόσμηση και εξοπλισμό υψηλής αισθητικής

Φωτογραφίες

Παρεκκλήσι Αγίου Γεωργίου

Το παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου βρίσκεται μέσα στο κτήμα Villa Vista!

Προφήτης Ηλίας Θορικού

Tο κτήμα βρίσκεται 5 μόλις λεπτά από τον Ιερό Ναό του προφήτη Ηλία, μια πανέμορφη εκκλησία χτισμένη πάνω σε ένα βράχο μέσα στην θάλασσα!

Γάμοι

Αν ψάχνετε ένα ξεχωριστό χώρο για τη μοναδική νύχτα της ζωής σας, επισκεφτείτε τους χώρους του Villa Vista για να γνωρίσετε ένα από τα καλύτερα κτήματα στην Ανατολική Αττική. Θα ζήσετε πραγματικά χίλιες και μιά νύχτες.

Βαπτίσεις

Αναζητώντας κτήμα για την βάπτιση του μωρού σας το κτήμα Villa Vista αποτελεί μια από τις καλύτερες και πιο αξιόπιστες επιλογές. To κτήμα με το εκκλησάκι του Αγ. Γεωργίου μπορεί να καλύψει όλες σας τις επιθυμίες.

Εκδηλώσεις

Η εμπειρία, ο επαγγελματισμός και η συνέπεια των ανθρώπων του κτηματος Villa Vista, αλλά και η προσβασιμότητα του χώρου τον μετατρέπουν σε ιδανικό τόπο διοργάνωσης επαγγελματικών εκδηλώσεων.

Επικοινωνία

Τηλ.: +30 22990 25476 (09:00-15:00)
Κιν.: +30 6972 442 400
Aνατολική Αττική, Δήμος Λαυρεωτικής (Κερατέα-Λαύριο), Θέση Καλοπήγαδο
info@villa-vista.gr
Φόρμα επικοινωνίας

Η φόρμα έχει αποσταλεί!
Θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας.